NIEUWS

 

   7  november  Tiffany is gedekt door Pelle. Er staan voldoende aanvragen op de wachtlijst.
     
 26  oktober   Puck wordt vandaag 15 jaar !!! Zij is een dochter van Vesta uit haar 1e nest. Wij feliciteren Puck en natuurlijk ook haar baasjes met dit 3e lustrum!
     
  8  september  Amber's 1e nest wordt vandaag alweer 10 jaar! We feliciteren Kaya, Moory, Rankin, Ben, Faust en Hummer met hun 2e lustrum en wensen honden en bazen een fijne dag!
     
 16  augustus  Met Tiffany naar de oogspecialist : haar ogen zijn weer voor een jaar goedgekeurd!
     
 24  juli  Fiona's eigen bladzijde is nu op deze site gepubliceerd. Kijk bij Teven en klik verder.
     
 17  juni  We gaan naar de NLV-kampioenschapsclubmatch. Fiona doet het prima in de jeugdklas en ze krijgt van de keurmeester een Uitmuntend met een heel mooi rapport!
     
 12  juni  Op 12 juni 1993 werd ons allereerste nest geboren, dus wij fokken nu 25 jaar labradors !!!
     
   3  juni  Fiona showt op het ZomerEvent van Kynospirit. Naast het BOB behaalt ze ook de 2e prijs in groep 8 en met een mooie beker gaan we naar huis! 
     
 16  april  Ondanks het verdriet is er vandaag een lichtpuntje : Fiona's gezondheidsuitslagen zijn binnen en we zijn heel blij met haar  HD A40 en ED vrij !!! Binnenkort krijgt zij een eigen bladzijde op deze website. 
     
 13  april  En dan is er weer triest nieuws : vandaag is onze lieve Mayday ingeslapen op de leeftijd van 13,5 jaar..... Haar kwaliteit van leven was al lager geworden, maar toen zij niet meer wilde eten was het wel duidelijk : ze was op en verder lijden wilden we haar besparen.....Wij missen onze lieve bruine schattebout.....
     
  8   april  Nog een reünie : het Z2-nest van Yildau is al bijna 2 jaar, maar nu tóch nog de uitgestelde samenkomst! Dauphine, Denver, Donna, Sande, Stella en Geys hebben lekker gestoeid via modderbaden en schone sloten! Ook de baasjes genoten van de het heerlijke weer tijdens de wandeling en de gezellige nazit. Erg jammer, dat nestgenoten Zara en Zico niet aanwezig konden zijn.
     
 11  maart  Reünie van het AA-nest : 2 van de 3 kinders van Ziva waren aanwezig. Luca en Vytas hebben samen met Ziva en Tiffany een fijne boswandeling gemaakt! Honden en bazen hebben genoten! Helaas kon Tjitske niet deel nemen.
     
 25  januari  Erg verdrietig nieuws : onze lieve Amber is ingeslapen.....11,5 jaar is nog niet echt oud, maar helaas kwam er voor Amber een gezondheidsprobleem en voor haar was het wel klaar.....Wij missen haar.....
     
 24  januari  Destijds was het hier een drukke boel, want ook het W2-nest van Freya viert vandaag het 1e lustrum! Dus Amy, Bony, Vera, Larso, Skipper, Wobbe en Wodan zijn alweer 5 jaar! Gefeliciteerd!
     
  8  januari  Het V2-nest van Amber viert vandaag het 1e lustrum! Wij feliciteren Emma, Pip, Teuntje, Baldor, Basil, Levi,Tobi en Verdi met hun 5e verjaardag. Samen met de baasjes maken jullie er vast een fijne dag van!
     
   1  januari  Wij wensen jullie een gelukkig en gezond nieuwjaar !!!
     
     2018------------2018------------2018------------2018------------2018------------2018----------
     
 28  november  Joep, Freya en Jippii uit het laatste nest van Luna vieren vandaag hun 2e lustrum! Wij feliciteren hen én  hun baasjes met deze 10e verjaardag! 
     
1-7  november  Isla, Loena, Bodhi, Charlie en Ollie verhuizen naar hun nieuwe baasjes. Wij wensen hen heel veel geluk!!!
     
 10  oktober       Ben, Bo, Indy, Kyra, Pepper en Sam vieren vandaag hun 10e verjaardag! Wij feliciteren hen, plus hun   baasjes, met dit 2e  lustrum.
     
 10 september  Tiffany heeft een 5-ling op de wereld gezet! De pups zijn besproken. Meer info op de puppy pagina.
     
 11   juli  Tiffany is gedekt door Sun. Meer info op de puppybladzijde.
     
 20   mei  We hebben een nieuwe gele pup gekocht! Ze heet Fiona en met haar hopen we later te kunnen gaan fokken.
     
 16   mei  Ook Willow is rustig ingeslapen. Deze hoogbejaarde zoon van Isis werd 15 jaar en ruim 4 maanden. Hij   woonde hier in ons dorp en wij wensen zijn baas en bazin heel veel sterkte.
     
  7   mei  Een hele gezellige reünie van Tiffany's 1e nest : Emma, Google, Jason én Tiffany maakten een fijne     boswandeling. Honden  en baasjes hebben genoten! Jammer dat 4e nestgenoot Yip niet aanwezig kon zijn. 
     
  1   mei  Tiffany is jarig en wordt vandaag 5 jaar! Ook feliciteren wij haar broers Igor en Onyx en zussen Freya,  Mayday, Mina, Nora,  en  Roos plus baasjes met dit 1e lustrum. Op naar het volgende!
     
 3   april   Lieve Myra van Ans is vandaag rustig ingeslapen. Deze oude dame heeft de leeftijd van 15,5 jaar bereikt.  Ze was de langstlevende nestgenoot van onze Vesta en Jorrit. Wij wensen onze vriendin Ans héél veel sterkte nu zij alleen verder moet.
     
12   februari  Yildau is vandaag jarig en wordt 8 jaar! Zij verhuist nu dus naar de Seniorenpagina op deze site. Ook  feliciteren wij haar broers en zussen met hun 8-ste verjaardag. 
     
10  januari  Bear, Dayran en Gina, uit het 1e nest van Mayday, worden vandaag 10 jaar! Baasjes : gefeliciteerd met dit 2e  lustrum!
1  januari  Wij wensen jullie een gezond en gelukkig nieuwjaar !!!
------------2017----------------2017-----------------2017-------------------2017-------------------2017---

Nieuws Archief